Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Brzozówka domek letniskowy na Mazurach nad Jeziorakiem z kominkiem

Adres obiektu Brzozówka nad Jeziorakiem, 14-200 Makowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Leszek i Małgosia
Dodano: 2015-07-02
Pobyt od: 2015-06-13 do 2015-06-27
 
 
    

Spędziliśmy w Brzozówce 2 tygodnie.Cisza,spokój,dobre miejsce na wypoczynek.Domek bardzo dobrze wyposażony.Dobre miejsce na wycieczki rowerowe i samochodowe.Super kontakt z właścicielką.Bardzo polecam!!!


 
 

Ewa i Kazik z Mölln
Dodano: 2013-08-06
Pobyt od: 2013-07-21 do 2013-07-28
 
 
    

Polecam domek "Brzozowka"wszystkim,którzy szukaja wygody,wypoczynku w pieknym otoczeniu z dala od miejskiego gwaru.Jak juz pisano wczesniej,w domku znajduja sie niezbedne rzeczy ogolnego uzytku,mnie najbardziej ucieszyla zmywarka do naczyn,bo pojechalam na urlop,a nie zmywac gary ;),oczywicie jezeli ktos nie chce gotowac,w pobliskich barach mozna rowniez dobrze i tanio zjesc.Pozatym godna polecenia jest rowniez mała plazyczka z pomostem,podczas kiedy obok na plazy bylo pełno ludzi,nasza była pusta...i najwazniejsze!U wlascicielki domku mozna zamowic prognoze pogody ...slonce murowane;) Dziekuje i do zobaczenia za rok.


 
 

Ryszard z Łodzi
Dodano: 2013-07-03
Pobyt od: 2013-06-15 do 2013-07-29
 
 
    

Powiem krótko....warto tam spędzić urlop.Byliśmy tam dwa tygodnie w cztery osoby i było super.Domek urządzony w taki sposób ,ze wszystkie niezbędne sprzęty są do wykorzystania. Myślę , że niejedno prywatne mieszkanie nie ma tych wszystkich "dobrodziejstw"Okolica przecudna no i ten wspaniały , obszerny pomost...No i Pani Kasia która czuwa żeby wczasowiczowi niczego nie brakowało do szczęścia.Przy okazji jeszcze raz dziękuję Pani Kasiu za pomoc w uzyskaniu pomocy przy urochomieniu samochodu przed wyjazdem.Sprowadzenie mechaników w 30 min. z Iławy to prawdziwy rekord świata.Szczerze zachęcam wszystkich do wyprawy w "zaczarowany świat: Brzozówki oraz tych wspaniałych okolic.


 
 

Mariusz
Dodano: 2013-04-30
Pobyt od: 2013-05-01 do 2013-05-05
 
 
    

Bardzo sympatyczne miejsce, domek zadbany w pełni wyposażony (zmywarka, wszystkie naczynia, TV, kominek.. pełen wypas), właścicielka obiektu bardzo o niego dba, widać że sama tam często bywa. Byłem w zeszłym roku z dzieciakami (4 osoby) i w tym roku na majówkę też jadę :), dzieci zachwycone żona też, szczególnie prywatnym pomostem i sympatycznym sąsiedztwem. Polecam!!!


 
 

Lila,Rysiek, Janek, Grażyna i Wiki
Dodano: 2012-08-10
Pobyt od: 2012-07-08 do 2012-07-15
 
 
    

W lipcu spędziliśmy z przyjaciółmi wspaniały tydzień w Makowie. Wszystkim, którzy chcą odpocząć od codzienności i miejskiego gwaru polecam ten cudownie położony i komfortowo wyposażony domek. Pani Kasia bardzo dba o swoich gości. Oprócz wyposażenia, o którym piszą inni goście tj. kominka, naczyń i zmywarki znajdziecie tam również bardziej przyziemne rzeczy, których nie spotkaliśmy w żadnym innym domku,w którym byliśmy, tj. środki czystości, środki do zmywarki, ścierki itp. Nie potrzeba takich rzeczy zabierać z domu. W deszczowe dni polecam ciepło kominka, wygodną kanapę i 15 kanałów telewizyjnych. Dla wytrwałych zwiedzanie przepięknej Ostródy. Panujemy wybrać się tam na grzybobranie. Podobno w sezonie grzyby są na wyciągnięcie ręki, trzeba koniecznie sprawdzić. Pani Kasiu bardzo dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy.


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie